A bérnyomtatás legfőbb előnyei

A bérnyomtatás leginkább szitanyomóknak ajánlott, akiknek nincs lehetőségük full colorban nyomtatni transzfer matricát, valamint olyan cégeknek, akik textilnyomással foglalkoznak, és szeretnének minél gyorsabban, de megfizethető áron valóban minőségi nyomatot továbbítani megrendelőik felé.


Milyen előnyökkel bír a bérnyomtatás?

A fent említett bérnyomtatás szolgáltatással időt és energiát spórolhatunk meg egyedi póló készítésekor és jóval hamarabb is tudjuk kiszolgálni az ügyfeleket. A pólókat az úgynevezett DTF technika segítségével készítjük el. A DTF nem más, mint a Direct-to-film szavak rövidítése. Ez a típusú nyomtatási technológia
lehetővé teszi a különböző textil, fa és fém anyagok jó minőségű és tartós nyomtatását. Az eljárás lényege, hogy a nyomtatófej először egy fóliára viszi fel a festéket, amit ezután ragasztóréteggel fixálunk a filmen. Bérnyomtatás esetében a legjobb végeredmény elérése érdekében vektoros grafikát használunk, azonban ha ez nem opció, akkor is fontos, hogy jó felbontású legyen a terv, minta. Alacsony képfelbontás esetén a fehér alányomás „kilóghat” a szín réteg alól, erre garanciát nem tudunk vállalni.

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a nagyobb méretben, tekercses kiszerelésű fóliákra is nyomtathassunk. Így ha kinőttük a kisebb asztali DTF nyomtatónkat, akár a nagyobb rendszerre is válthatunk. A folyamat szinte teljesen automatikus, ideértve a szárítást és a porozást is. A tekercses nyomtatók ideálisak nagyobb megrendelések gyártására, hiszen gyorsabbak és megbízhatóbbak, mint az asztali verziók.


A bérnyomtatás nem csak egyszerű, praktikus is


Az eljárás ezen típusú bérnyomtatás során nagyon egyszerű: egy szoftver segítségével, a grafikát a nyomtató számára is értelmezhető adatokká alakítjuk, majd a DTF nyomtató először a színeket, utána pedig a fehér festéket közvetlenül egy fóliára nyomtatja. Ezután ragasztóport hordunk fel a még nedves festékre, ezt követően magas hőmérsékleten megolvasztjuk. Így már pólóra, pulóverre, vagy bármilyen textil anyagra könnyedén felvasalható egy egyszerű hőpréssel. Már a belépő szintű eszközök is remek minőséget képesek produkálni. Az elkészült és felvasalt nyomat tartós és jól bírja mosást. Nem repedezik és pereg le festék nagyobb igénybevétel esetén sem. Pamut és poliészter anyagokon is jól működik, de a textilek kívül használható még faanyagok nyomtatására is. Ezzel jelentősen bővül felhasználásának köre.
Költséghatékony – A szitanyomáshoz képest költséghatékonyabb, mert nincs semmilyen egyéb díj, csak a nyomatot kell kifizetni.

Korlátlan színek – Korlátlan színhasználat, akár Pantone-skála alapján is (minimális árnyalatbeli eltéréssel, hiszen digitális nyomtatásról van szó).


Rövid határidő – Rendkívül rövid határidővel, akár még aznap is megkaphatod a kért
nyomatot, mert azon vagyunk, hogy a legjobbat adhassuk!

A bérnyomtatás további előnyei közé tartozik a sokoldalúság, mivel szinte bármilyen színű és típusú textíliára alkalmazható, valamint a gyors és hatékony kis- és közepes méretű megrendelések kezelése.

Készíts egyedi, és ötletes ruhadarabokat a mindennapokra!

Tűnj ki a tömegből egyedi tervezésű pólóval, pulcsival, vagy lepd meg szeretteidet valami
olyannal, amit egyik boltban sem lehet megvenni!

További bejegyzések

Bérnyomtatás? Vedd kézbe a stílust!

Cégünk vállal bérnyomtatást minden termékre, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Nyomtasd ki egyedi mintáidat nálunk, és mi elküldjük neked a tekercset, amit könnyedén felhasználhatsz.

Vasald fel, vagy préseld rá kedvenc pólódra, és hozd létre saját divatodat otthon! Kérj ajánlatot most a legkreatívabb megoldásokért!