Referencia munkáink

Böngéssz elkészült munkáink között!

Válassz kategóriát:

Lépj szintet a megjelenéseddel! Tervezz magadnak vagy ajándékba egyedi pólót. Válaszd ki a fazont, a póló színét és töltsd fel saját grafikádat. A digitális technológiának köszönhetően a pólón lévő nyomat tartós, magas kopásállóságú lesz, hogy sokáig büszkén viselhesd:)

Nézd végig referencia munkáinkat: számtalan céglogózott egyedi pólót készítettünk. Elkészült pólóink között továbbá egyesületeknek, szervezeteknek és ajándékba készült darabokat is találsz.

Ha ötletet kaptál rendelj magadnak is!

Tipp: A képekre kattintva nagyobb, jobb minőségben is megjelenik!

 

Stílustól függően többféle pulóver közül lehet választani: férfi és női cipzáros vagy belebújós fazonok sokféle színben.

Ajánljuk cégeknek, akiknek munkavégzés közben szükségük van egy kényelmes, logózott pulóverre. Sport egyesületeknek, közösségeknek és persze bárkinek, aki szeretne egyedi grafikával készül ruhát viselni.

A logót, mintát kérheted a mellkasi részre, a hátára vagy akár a kar felületére is. Ha a tervezésben elakadtál, kérj bátran segítséget tőlünk!

Ha ötletet kaptál rendelj magadnak is!

Tipp: A képekre kattintva nagyobb, jobb minőségben is megjelenik!

Kényelmes, puha softshell dzsekiket feliratoztunk. A logót lehet kérni a kabát mellkas részére, hátára és a dzseki karjára is. Munkaruhák logózását is vállaljuk.

Tipp: A képekre kattintva nagyobb, jobb minőségben is megjelenik!

 

Minőségi pamut baseball sapkákat feliratozunk. Remek választás hétköznapi viseletre, sportoláshoz vagy céges munkaruha kiegészítőnek.

Turbózd fel csapatod céged logójával vagy egyedi grafikával, egy biztos: így már nem maradsz észrevétlen!

 

Egyedi megjelenésű vászontáskák és tornazsákok. Készítettünk céges ajándék táskákat, melyet promócióként a vevőknek ajándékoztak. Illetve nagyon népszerű az iskolai címerrel ellátott tornazsák és az egyesületeknek készített változat.

Nagy darabszám esetén kérj egyedi ajánlatot.

 

Hiába, hogy nem látszik ki az arcod maszk viselése közben, azért az egyediségedről nem kell lemondanod. Ha logózott szájmaszkot viselsz, mindenki látni fogja a rajta lévő feliratot, üzenetet vagy céglogót.

Kényelmes pamut arcmaszkjaink moshatóak, a rajta lévő nyomott grafika strapapbíró, nem kopik le. Nagyobb darabszám esetén kérd egyedi ajánlatunkat!

Egyedi igényekkel is felkereshetsz minket, hiszen a póló és egyéb ruházat logózáson túl extra kéréseknek is eleget teszünk. Legyen szó kötény feliratozásról vagy állat kiegészítő díszítéséről, ránk számíthatsz!