Bérnyomtatás

Bérnyomtatás szolgáltatásunkkal időt és energiát spórolhat meg egyedi póló készítésekor és hamarabb tudja kiszolgálni ügyfeleit.

Miért jobb a DTF technika a hagyományos nyomtatási eljárásokkal szemben?

A DTF (direct to film) nyomtatás során a speciális poliészter hordozóra vizes bázisú festékkel nyomtatjuk a mintát, majd ezt a festékréteget ellátjuk egy hőre aktiválódó vékony ragasztópor réteggel. Ezt követően magas hőfokon, magas nyomással „belepréseljük” a hordozóról a festéket a textilbe, így rendkívül tartós pólóra nyomtatható matricát kapunk.

A korábbi transzfer „matricás” eljárástól eltérően itt csak a festék és az azt rögzítő vékony ragasztó réteg kerül a pólóra, így nem lesz vastag, merev, kellemetlen tapintású nyomat.

A DTF technika – transzfermatrica gyártás – előnye, hogy szinte bármilyen grafikát lehet vele nyomtatni, gyönyörű élénk színek, magas mosás és kopásállóság jellemzi, valamint bármilyen anyagösszetételre használható a pamuttól a poliészterig, így még egyszerűbb a matricagyártás.

Költséghatékony

A szitanyomáshoz képest költséghatékonyabb, mert nincs semmilyen egyéb díj, csak a nyomatot kell kifizetni.

Korlátlan színek

Korlátlan színhasználat, akár Pantone-skála alapján is (minimális árnyalatbeli eltéréssel, hiszen digitális nyomtatásról van szó).

Rövid határidővel

Rendkívül rövid határidővel, akár még aznap is megkaphatod a kért nyomatot, mert azon vagyunk, hogy a legjobbat adhassuk!

Transzfermatrica gyártás minősége

Bérnyomtatásnál legjobb végeredmény elérése érdekében vektoros grafikát használunk, ha ez nem opció (pl. fotó, raszteres grafika esetén), akkor is fontos, hogy jó felbontású legyen a minta (300 DPI).

Alacsony képfelbontás esetén a fehér alányomás „kilóghat” a szín réteg alól, erre garanciát nem tudunk vállalni, min. 800*800-as felbontás ajánlott.

Kiknek ajánljuk a bérnyomtatás szolgáltatást?

Fontos tudni, hogy ehhez a nyomtatási technikához ipari hő prés szükséges, vagyis otthoni felhasználásra nem alkalmas az így készített nyomat.

  • Leginkább szitanyomóknak, akiknek nincs lehetőségük full colorban nyomtatni transzfer matricát, illetve olyan cégeknek, akik textilnyomással foglalkoznak, és szeretnének gyorsanmegfizethető áron minőségi nyomatot továbbítani megrendelőik felé.

  • Rendkívül rövid határidővel, akár még aznap is megkaphatod a kért nyomatot.

  • Kis darabszámtól a nagy darabszámig vállalunk bérnyomtatást, A4-es nyomat esetén 1500 Ft+ÁFA/db, A3-as nyomat esetén 1700 Ft+ÁFA/db áron.

  • Nagyobb mennyiség esetén kérd speciális ajánlatunkat *.
    *több kisebb minta -10-12 cm-, vagy pl. 50-100 db A4/A3 nyomat esetén már folyóméterben számolunk.

VÁGJUNK BELE!

ÍRJ NEKÜNK, SEGÍTÜNK NEKED!

Ha gyorsan és azonnal kell a válasz, keress minket a +36 30 407 6890-es számon, vagy írj a hello@kincsempolo.hu-ra!

Bérnyomtatás? Vedd kézbe a stílust!

Cégünk vállal bérnyomtatást minden termékre, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Nyomtasd ki egyedi mintáidat nálunk, és mi elküldjük neked a tekercset, amit könnyedén felhasználhatsz.

Vasald fel, vagy préseld rá kedvenc pólódra, és hozd létre saját divatodat otthon! Kérj ajánlatot most a legkreatívabb megoldásokért!