Miért jobb a DTF technika a hagyományos nyomtatási eljárásokkal szemben?

A DTF (direct to film) nyomtatás során a speciális poliészter hordozóra vizes bázisú festékkel nyomtatjuk a mintát, majd ezt a festékréteget ellátjuk egy hőre aktiválódó vékony ragasztópor réteggel. Ezt követően magas hőfokon, magas nyomással „belepréseljük” a hordozóról a festéket a textilbe, így rendkívül tartós pólóra nyomtatható matricát kapunk.

A korábbi transzfer „matricás” eljárástól eltérően itt csak a festék és az azt rögzítő vékony ragasztó réteg kerül a pólóra, így nem lesz vastag, merev, kellemetlen tapintású nyomat.

A DTF technika – transzfermatrica gyártás – előnye, hogy szinte bármilyen grafikát lehet vele nyomtatni, gyönyörű élénk színek, magas mosás és kopásállóság jellemzi, valamint bármilyen anyagösszetételre használható a pamuttól a poliészterig, így még egyszerűbb a matricagyártás.

Transzfermatrica gyártás minősége

A legjobb végeredmény elérése érdekében vektoros grafikát használunk, ha ez nem opció (pl. fotó, raszteres grafika esetén), akkor is fontos, hogy jó felbontású legyen a minta (300 DPI).

Alacsony képfelbontás esetén a fehér alányomás „kilóghat” a szín réteg alól, erre garanciát nem tudunk vállalni, min. 800*800-as felbontás ajánlott.

Kiknek ajánljuk a bérnyomtatás szolgáltatást?

Fontos tudni, hogy ehhez a nyomtatási technikához ipari hő prés szükséges, vagyis otthoni felhasználásra nem alkalmas az így készített nyomat.

 

Leginkább szitanyomóknak, akiknek nincs lehetőségük full colorban nyomtatni transzfer matricát, illetve olyan cégeknek, akik textilnyomással foglalkoznak, és szeretnének gyorsan, megfizethető áron minőségi nyomatot továbbítani megrendelőik felé.

Rendkívül rövid határidővel, akár még aznap is megkaphatod a kért nyomatot.

Kis darabszámtól a nagy darabszámig vállalunk bérnyomtatást, A4-es nyomat esetén 1500 Ft+ÁFA/db, A3-as nyomat esetén 1700 Ft+ÁFA/db áron.

Nagyobb mennyiség esetén kérd speciális ajánlatunkat *.

*több kisebb minta -10-12 cm-, vagy pl. 50-100 db A4/A3 nyomat esetén már folyóméterben számolunk.

Kérjen ajánlatot

    Nyomat mérete


    Keressen minket