DTF kellékek

Dolgozzunk együtt!

Pörgesd fel a vállalkozásod, velünk!

Profi textil emblémázáshoz és pólónyomáshoz szükséges kellékanyagokkal segítjük vállalkozásod fejlődését. Bővülő termékválasztékunkkal és káprázatos színes minőségi alapanyagainkkal garantáltan megtalálod az ideális megoldást. Kérj ajánlatot, örömmel segítünk!

DTF fólia - A forradalmi újítás a textilnyomtatásban!

Ismerd meg az új DTF nyomtatás technológiát, amely lehetővé teszi, hogy a pamut, műszálas és kevert szálas anyagokon lenyűgöző mintákat hozhass létre. Eltérően a hagyományos szublimációs nyomtatástól, a DTF fólia használatához nem szükséges fehér alapanyag, tehát színes textíliákra is tökéletesen alkalmas. Néhány jellemzője a DTF tekercsnek:

Ára: 48.000 Ft + áfa / tekercs

DTF nyomtató fólia rendelés - Legyél részese a digitális transzfer nyomtatás forradalmának!

Kiváló minőségű pigment festékeket kínálunk a digitális transzfer nyomtatáshoz. Választhatsz fehér vagy színes festékek közül az alábbi kiszerelésben:

FEHÉR

Ára: 23.900 Ft + áfa / db

Színes (sárga, fekete, cián, magenta)

Ára: 21.900 Ft + áfa / db

ÍGY DOLGOZUNK MI

Tekintsd meg videónkat a DTF fólia nyomtatásáról:

EGYEDI IGÉNYEK?

ÍRJ NEKÜNK, SEGÍTÜNK NEKED!

Legyen az céges pólónyomás, vagy kellékrendelés, rendelkezésre állunk! Írj nekünk bizalommal!

Bérnyomtatás? Vedd kézbe a stílust!

Cégünk vállal bérnyomtatást minden termékre, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Nyomtasd ki egyedi mintáidat nálunk, és mi elküldjük neked a tekercset, amit könnyedén felhasználhatsz.

Vasald fel, vagy préseld rá kedvenc pólódra, és hozd létre saját divatodat otthon! Kérj ajánlatot most a legkreatívabb megoldásokért!